Actes i esdeveniments

L'AECAM s'adhereix a l'escrit contra la violència masclista de la Federació Catalana de Basquetbol:

"Des del món de l'Esport i des de la Federació Catalana de Basquetbol, denunciem tots els tipus, formes i àmbits de violències masclistes existents i volem reiterar el nostre suport i empatia amb les supervivents i el seu entorn. No podem continuar consentint que les dones visquem amb por, amb la nostra llibertat coartada per l'amenaça d'unes violències i agressions sexuals que ja haurien d'estar desterrades d'una societat democràtica i lliure.

Des del món de l'Esport, volem emfatitzar accions, individuals i comunitàries, per l'erradicació de les violències masclistes. Accions que són font de suport i resiliènciabper a les supervivents, que demostren el nostre compromís, implicació, coratge i ètica, per fer-les sentir que "no estan soles", abans, durant i després de qualsevol agressió masclista.

Perquè amb la formació d'aliances i complicitats des de l'Esport podem construir un teixit comunitari i una xarxa de recursos que siguin font de salut i qualitat de vida per a totes les dones i col·lectius oprimits d'aquesta societat. Estimar, només es pot fer des de la llibertat, la igualtat i el respecte.

Per una vida i un esport, lliure de violències masclistes!"

L'AECAM contra la violència masclista

L'AECAM ha estat present a les ofrenes florals d'aquest passat dissabte, en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l'onze de setembre. Com altres vegades hem assistit als actes de Malgrat de Mar i als de Santa Susanna. Us en deixem un bon recull de fotos.

 

Malgrat de Mar

Ofrena floral Malgrat de Mar Ofrena floral Malgrat de Mar Ofrena floral Malgrat de Mar
Ofrena floral Malgrat de Mar Ofrena floral Malgrat de Mar
Ofrena floral Malgrat de Mar Ofrena floral Malgrat de Mar

 

Santa Susanna

Ofrena floral Santa Susanna Ofrena floral Santa Susanna Ofrena floral Santa Susanna
Ofrena floral Santa Susanna Ofrena floral Santa Susanna
Ofrena floral Santa Susanna Ofrena floral Santa Susanna