Per tal de facilitar la comunicació entre els membres de la Junta Directiva, els jugadors i les jugadores, els seus familiars, socis i sòcies, seguidors i seguidores... i, en general, tots aquells que us sentiu AECAM, hem establert els següents mecanismes. Tenim tres àrees diferenciades, un telèfon del club, un correu electrònic de contacte, i també diversos perfils a les xarxes socials.

Àrea de Presidència

Si voleu una reunió amb el President acosteu-vos els dilluns, dimecres o divendres en l'horari de secretaria i concertarem una entrevista.

Àrea Administrativa

A la secretaria administrativa ens trobareu dilluns, dimecres i divendres, de 17:30h a 20h, per a qualsevol tema administratiu, econòmic i social.

Àrea Esportiva

Per qüestions generals podeu parlar amb el nostre coordinador esportiu David Martín. A més a més...

   per l'Escola de Bàsquet, amb Pol Serra.

   per Pilota Petita, amb Oriol Coll.

   per Pilota Gran, amb Edu Roselló.

Horari de Secretaria i contacte

Estarà oberta al Pavelló Germans Margall en el següent horari: dilluns, dimecres i divendres de dos quarts de sis a les vuit de la tarda (17:30h - 20h).

El telèfon del Club és el 646.983.106, i el nostre correu electrònic és . Pel que fa a les xarxes, al Facebook ens trobaràs a Aecam Blau, al twitter som @yesaecam, i a instagram també ens diem @yesaecam.

Per errors, suggeriments o comentaris de la web: .