COVID-19

A l'atenció dels pares/mares de l'AECAM:

Davant l'actual situació de la pandèmia i el risc d'una segona onada de brot de la Covid-19, les autoritats sanitàries han decidit aturar les competicions dels equips federats no professionals, entesa aquesta aturada com una mesura que facilitarà l'atenuació del risc de contagi genaralitzat.

L'AECAM és un club compromès amb la salut dels nostres esportistes i tècnics. Entenem que la pràctica esportiva i segura té beneficis evidents per a la salut. La pràctica esportiva requereix, però, uns mínims segurs davant del risc de contagi. Per tant, des de l'AECAM hem decidit:

- Suspendre els partits de preparació, amistosos i tornejos que s'haguessin hagut de fer en els propers 15 dies.

Pel que fa als entrenaments, l'AECAM, des del començament de l'activitat compleix de forma estricta la neteja de material esportiu, la neteja i ventilació de les zones comunes, l'ús de mascaretes, el manteniment de la distància social i l'ocupació dels espais, seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries, la Federació Catalana de Basquetbol i l'Ajuntament de Malgrat de Mar i Santa Susanna.

D'aquesta manera continuarem amb els entrenaments i amb les mateixes mesures que s'han portat a la pràctica fins ara.

Per a qualsevol dubte o suggeriment: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Atentament,

AECAM

Benvolgudes famílies,

Actualment estem vivint una situació anòmala que des de fa unes setmanes ens ha canviat la vida i els nostres costums. El covid-19 fa que les nostres rutines no siguin les mateixes.

Però, des del club, el que més desitgem és que els nostres jugadors i jugadores i les seves famílies estiguin bé, malgrat tot el que està passant.

Pel que fa a l'àmbit esportiu que ens pertoca, l'AECAM, nosaltres seguim treballant en la propera temporada i planificant-la com a qualsevol altra malgrat les dificultats que comporta la falta de comunicació directa i el tracte personal i proper. També és cert, que les circumstàncies actuals són incertes i canviants i, per tant, no sabem del cert quan serà el seu inici ni quan ens podrem retrobar. Esperem que sigui aviat i sobretot, en un ambient de total normalitat sanitària. No volem cap risc per a ningú.

Per tant, seguim aquí per tots/es vosaltres.

La coordinació esportiva AECAM

COMUNICAT OFICIAL DE L'AECAM RESPECTE A L'AFECTACIÓ DEL COVID-19

Davant de la situació actual, on, per damunt de tot, hem de preservar la salut de les jugadores i jugadors, de les entrenadores i entrenadors i de les famílies, l'AECAM, tenint en compte les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya (SGEAF) i de la Federació Catalana de Basquetbol (FCQB) i les converses mantingudes amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i de Santa Susanna, la Junta Directiva amb contacte amb la Comissió Esportiva, ha decidit suspendre els entrenaments a partir d'avui, dijous 12 de maç del 2020 fins a nou avís.

Recordem també que la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha comunicat que les competicions oficials s'han suspès, de moment, les 2 properes setmanes.

L'AECAM mantindrà contacte continuat amb totes les administracions i es mantindrà amatent a qualsevol altra recomanació que es faci.

Demanem a les famílies, comprensió davant d'un fet extraordinari, responsabilitat i col·laboració davant mesures que s'han pres en benefici de tothom.

JUNTA DIRECTIVA AECAM