AECAM INFANTIL FEMENÍ 2 – AB PREMIÀ

RESULTAT: 43 - 55

Partit força disputat en què rebíem el líder del grup. Les blaves arribaven a l’enfrontament amb tres baixes per lesió, i per això vam convocar quatre jugadores de l'A perquè ens donessin un cop de mà.

L’inici va ser mot bo, i posant un nivell físic elevat vam defensar molt fort des del principi. També teníem clar que calia moure la pilota bé i ràpid en atac, i es va aconseguir durant gran part del partit.

Però l'esforç i les bones sensacions amb què vam començar van anar decaient mica en mica, i la tendència general va ser anar de dalt cap a baix al llarg del matx. Tot i estar al davant a la mitja part, el rival semblava tenir més energia al final, quan es decidia el partit. Finalment vam acabar cedint fins als dotze punts de desavantatge.

El cos tècnic està molt satisfet de la feina i, sobretot, de l'esforç de les nostres jugadores.

20171118

20171118

20171118

20171118

 

RESUM D'ALTRES PARTITS DE LA JORNADA

Pre-mini Mixt

Un bon partit, en atac ha estat un joc ben organitzat, ben enllaçat i, on demostren, partit a partit, que agafen el ritme de competició. A continuar endavant, molt bé nois!!

Mini Femení

Partit contra el Badalona fem verd, partit que vam començar bé, ben col·locades a la pista i ben centrades en defensa i molt encertades i ordenades en atac. Però a mesura que avançava el partit hem anat perdent concentració defensiva, i això ens ha penalitzat l'atac. Estem en una bona línia de treball i cal seguir treballant. Molt bé noies!!

Mini Masculí 1

Partit complicat contra un dels rivals més forts de la lliga. Hem pogut jugar a un bon ritme els primers quatre quarts, i en cap moment hem donat el partit per perdut. Cal continuar treballant i lluitant perquè aquest equip té molt de potencial i, segur, que el traurà.

Mini Masculí 2

L'equip ha estat molt encertat en atac, passat-tallar  a un bon ritme, s'havia treballat al llarg de la setmana i les coses han sortit bé. On hi ha hagut més mancances, falta de coordinació i més sacrifici com a equip ha estat en defensa. L'actitud no ha estat constant al llarg del partit i, al final, ens n'hem ressentit. Amb tot, la valoració és positiva i el camí és aquest.

Cadet Masculí Interterritorial

Mal partit des del començament davant un rival, el Maristes ADEMAR, amb un joc sòlid i ben organitzat. Hem jugat a estones i, d'altres, no hem sabut llegir bé el partit. Al final hem intentat apropar-nos però no hem pogut. Cal continuar treballant i sacrificant-se.

Júnior Femení 1 Interterritorial

7a victòria consecutiva davant un rival molt fort, que ens ha fet treballar de valent i no ens ha permès que baixéssim la guàrdia en tot el partit. Al començament, amb una defensa agressiva, ens ha costat entrar al partit, amb errors en la passada. Hem hagut de canviar la marxa del nostre joc, més fortes en defensa i amb un encert important en el tir exterior (10 triples). El més important és que hem demostrat que som un equip i, quan juguem com un equip som imparables.

20171118

20171118

Júnior Femení 2

Partit complicat, només disposàvem de 7 jugadores davant d'un rival fort, el 2n de la classificació. El primer i el 2n quarts l'equip ha lluitat i només hem marxat al descans perdent de 8 punts, però el 3r i 4t quart se'ns ha posat difícil i les jugadores han donat el màxim d'elles. Amb tot, derrota però una derrota que farà enfortir l'equip i els llaços basquetbolístics entre les jugadores.

Sènior Malgrat de Mar 2a Catalana

Ha estat un partit amb una gran primera part, que ens ha permès encarrilar el partit ben aviat; amb tot, fins al darrer moment hem hagut d'estar lluitant perquè el rival no s'ha donat per vençut en cap moment.

Sènior Santa Susanna 3a Catalana

Nova derrota de l'equip, aquest cop a Vilassar de Dalt. Els jugadors han fet un joc intens des de l'inici, i en cap moment se li ha perdut la cara al partit. Hem arribat ajustats al marcador fins al final del partit. L'evolució de joc de l'equip es nota i, creiem, que ben aviat arribarà la primera victòria. També volem agrair la col·laboració dels dos júniors que han vingut a ajudar-nos. Bona feina nois i a seguir treballant!!

20171118

20171118

20171118

20171118

20171118

20171118

 

Amunt AECAM!!!