AECAM MINI MASCULÍ 1 - AE MINGUELLA B

RESULTAT: 77 - 27

Molt bon partit des del minut 1, partit amb els jugadors concentrats tant en defensa com en atac, sense donar opcions a l'equip contrari. Ànims i a seguir en aquesta línia ascendent!!

 

AECAM MINI MASCULÍ 2 - ARENYS BÀSQUET B

RESULTAT: 61 - 59

Era el tercer partit que jugàvem enfront l'Arenys B, són uns vells coneguts, ja els havíem trobat a la primera fase. Nosaltres anàvem amb dues baixes i amb dues incorporacions del Pre-mini 1, en total 9 jugadors. Tots els partits cal jugar-los per saber com aniran, però després d'una bona setmana d'entrenaments, es percebien bones sensacions i hi havia ganes de veure, a la pista, tots els conceptes treballats, passar i tallar principalment.

Doncs...res, tot al contrari, ha estat un partit dolent, sempre parlant globalment. Ens ha costat molt entrar en el partit, ells han començat molt forts, i nosaltres hem anat caminat, un equip que sempre ha jugat amb ganes, avui, ha estat feixuc i lent. Els jugadors s'han posat nerviosos perquè no sortien les coses, l'esperit de lluita s'ha dissolt i avui no semblàvem el Mini 2 de l'AECAM. El descans ens ha anat bé i, partir del 3r quart, les coses han començat a sortir: ens hem acostat al que sabem fer, semblava que ens passava com en d'altres partits que, al tercer quart, recuperàvem la nostra essència. Però no!! Ha estat un miratge. Només jugàvem bé 1 minut de cada 4 o 5 minuts. Al final, amb alguna jugada col•lectiva i individual, ens hem pogut endur el partit. Felicitar a l'Arenys per la millora que han experimentat. Ànims i a seguir endavant!!

 

AECAM INFANTIL FEMENÍ 2 - CB VOLTREGÀ

RESULTAT: 47 - 38

Ens hem trobat amb un vell conegut: CB Voltregà, amb qui ja vam jugar dos partits molt igualats a la primera fase. Aquest també ha estat molt competit. Les nostres blaves van començar molt intenses en defensa i encertades en atac; a poc a poc, el rival ha anat oferint més dificultat i ha anat reduint la diferència. Aquestes davallades en la concentració són un aspecte que hem de treballar més, per tal que la bona feina feta en bona part del partit no se'n vagi en orris.

El cos tècnic està satisfet amb el primer partit de la segona fase; començar amb una victòria i, a casa, ajuda a mantenir la il•lusió per continuar millorant.

 

AECAM SÈNIOR MALGRAT 2A CATALANA - CB GRANOLLERS 2

RESULTAT: 84 - 48

Partit trampa després del Nadal i dels pocs entrenaments fets; però, amb tot, va servir per tenir bones sensacions d'equip i, gràcies a l'àmplia rotació de la banqueta, tots els jugadors han col•laborat i guanyem el partit amb menys problemes dels previstos.

 

Som AECAM!!!