Amb l'agost arriben les presentacions: us deixem tot seguit la plantilla del Sènior Femení que tindrem a 2a Catalana i la del Sènior Masculí de 1a Catalana.

 

Sènior Femení Mònica RO Ungles - AECAM (2a Catalana)

 

FITXATGE del nou entrenador del Sènior Femení, Jordi Codina! Benvingut! RENOVADA, @celia_trull continua al projecte AECAM de 2a Catalana! RENOVADA, @laaia12 pel Sènior Femení de 2a Catalana! RENOVADA, @ginaasilva per l'AECAM Malgrat de 2a Catalana Femenina!
RENOVADA, @noraaahh_ continuarà a l'AECAM Malgrat de 2a Catalana! RENOVADA, @helenalasheras continuarà a l'AECAM Femení de 2a Catalana! RENOVADA, @emma.zurita una temporada més amb l'AECAM Femení! FITXATGE, @laidamartinez11 nou fitxatge pel Sènior Femení 2020-2021!
RENOVADA, @bertutxiii continuarà una temporada més a L'AECAM! RENOVADA, @mrn_tca jugarà al primer equip femení de Malgrat a 2a Catalana! RENOVADA, @nua_11 jugarà una temporada més a l'AECAM Malgrat de 2a Catalana! FITXATGE, @_albasevillano torna al club i jugarà al primer equip femení AECAM!
RENOVADA, @anuski19 jugarà la propera temporada a 2a Catalana! RENOVADA, @claudianievas20 jugarà a l'AECAM la propera temporada!

 

 

Sènior Masculí Pizzeria Classic - AECAM Malgrat (1a Catalana)

 

RENOVACIÓ de l'entrenador del Sènior Masculí, l'Alex Molina. FITXATGE, @marc.pedemonte canvia l'AECAM Santa Susanna per l'AECAM Malgrat, nova incorporació pel projecte de 1a Catalana! RENOVAT, Carles Bravo, màxim anotador de 1a Catalana l'any passat! ASCENDIT, @polsaucedooo0 puja del Júnior al Sènior Malgrat de 1a Catalana!
RENOVAT, @iamjoangarcia continuarà al Sènior Malgrat 2020-2021! RENOVAT, @tardio24 continuarà una temporada més a l'AECAM Malgrat de 1a Catalana! RENOVAT, @tardioo10 seguirà a l'AECAM Malgrat de 1a Catalana! FITXATGE, @mzambranomasso nou fitxatge pel Sènior Malgrat 2020-2021!
FITXATGE, @freixassssss fitxa per l'AECAM Malgrat! ASCENDIT, @narcisgrabu10 jugarà a l'AECAM Malgrat la propera temporada! FITXATGE, Samuel de las Vecillas fitxat per l'AECAM Malgrat 2020-2021!