Món AECAM

Benvolgudes famílies,

Actualment estem vivint una situació anòmala que des de fa unes setmanes ens ha canviat la vida i els nostres costums. El covid-19 fa que les nostres rutines no siguin les mateixes.

Però, des del club, el que més desitgem és que els nostres jugadors i jugadores i les seves famílies estiguin bé, malgrat tot el que està passant.

Pel que fa a l'àmbit esportiu que ens pertoca, l'AECAM, nosaltres seguim treballant en la propera temporada i planificant-la com a qualsevol altra malgrat les dificultats que comporta la falta de comunicació directa i el tracte personal i proper. També és cert, que les circumstàncies actuals són incertes i canviants i, per tant, no sabem del cert quan serà el seu inici ni quan ens podrem retrobar. Esperem que sigui aviat i sobretot, en un ambient de total normalitat sanitària. No volem cap risc per a ningú.

Per tant, seguim aquí per tots/es vosaltres.

La coordinació esportiva AECAM

logoL’AECAM es va crear fa uns anys, poc més enllà del 2000, com a unió de dos clubs de bàsquet: d'una banda el CB Malgrat, amb molta antiguitat i renom (va arribar a jugar a les lligues nacionals), i d'altra banda el CB Santa Susanna, que començava a introduir-se amb força en aquest esport. La unió va sorgir gràcies a l'entesa i el treball d'ambdues juntes, que arribat el moment van trobar diversos motius per creure-ho convenient. Entre altres raons, amb la fusió s’augmentava molt el nombre de nens de l’escola, base important de tot club de bàsquet, i també es passava a disposar de dos pavellons, que donaven més disponibilitat i flexibilitat per a les hores d'entrenament per tots els equips i jugadors. També feia possible que els nens d'ambdós pobles poguessin jugar en equips de la seva edat, ja que amb més jugadors disponibles s'aconseguia tenir equips en gairebé totes les categories.

Aquesta suma de sinergies ha fet, amb el pas dels anys, que l’AECAM sigui un dels clubs més importants i amb més nombre d’equips del Maresme. A dia d'avui, sumant totes les categories, tenim al voltant de 15 equips participant en competicions de la Federació Catalana de Bàsquet, així com un grup d'escola de bàsquet per als més menuts, d’iniciació a aquest esport. Recentment també hem signat un conveni de col·laboració amb el Club Esportiu El Vilar, de la Fundació Aspronis, per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Actualment utilitzem dues instal·lacions municipals, una a cada població: el Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar i el Pavelló Poliesportiu de Santa Susanna. Tot seguit us en deixem alguna imatge i la seva direcció, així com també els corresponents enllaços a google maps amb la ubicació exacta.

 

Pavelló Germans Margall

Pavelló Poliesportiu

Carrer de Girona, s/n. Malgrat de Mar

Parc d'en Colomer, s/n. Santa Susanna

pavello_malgratpavello_malgrat pavello_santa_susannapavello_santa_susanna