Capitalitat del Bàsquet Femení

Reunió a tres bandes avui a Malgrat de Mar, on la Federació Catalana de Basquetbol ha desplaçat alguns càrrecs per dialogar amb l'Ajuntament i l'AECAM. La trobada ha servit per parlar de la represa d'activitats promocionals de la Capitalitat del Bàsquet Femení, que enguany representa el nostre poble.

Per part de la Federació hi havia el president Ferran Aril i el vicepresident primer Pere Francitorra, així com també les directives Eulàlia Vila i Noemí Llorens. L'Ajuntament ha quedat representat per l'alcalde Joan Mercader i el regidor d'Esports Ludwig Ivan Hasko, i per part del club hi hem tingut el president Jordi Farré, a més de Maria Antònia Pelegrín i Brian Gomis.

Reunió Capitalitat

La Federació Catalana de Basquetbol, d'acord amb la petició de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, ha decidit ampliar la designació de Capitalitat del Bàsquet Femení d'enguany. A causa de l'excepcionalitat viscuda per la pandèmia i la crisi sanitària de la COVID-19, diversos actes s'han hagut de suspendre aquests mesos, i la Federació ha accedit prorrogar mig any més el periode actual.

Així, la data de traspàs de la Capitalitat passarà a ser el 30 de juny (Malgrat de Mar ho serà, doncs, fins el 30 de juny de 2021). I el que durava un any natural passarà ara a assimilar-se a una temporada esportiva. Us deixem tres enllaços a les corresponents notícies que els organismes implicats han publicat.

Obre l'enllaç! (Ajuntament)

Obre l'enllaç! (Ona Malgrat)

Obre l'enllaç! (Federació Catalana de Basquetbol)

Ampliació capitalitat